Виктория от „Ергенът“ разкри мрачна семейна тайна!(Шокира с признание за Маги)

https://goreshto.net/goreshto/viktoriya-ot-ergenat-razkri-mrachna-semeyna-taynashokira-s-priznanie-za-magi/132566 Goreshto.net
Виктория от „Ергенът“ разкри мрачна семейна тайна!(Шокира с признание за Маги)

Виктория Асенова от „Ергенът“ умее да провокира внимание

Виктория или както вече стана известна като Цър-Пър отново насочи прожекторите към себе си. Доре след като Алек Младенов я отстрани от любовното шоу „Ергенът“.

Спортната мениджърка, която вече не е в БФС и се закани да съди новия шеф Гонзо за неправомерното си уволнение, разкри дълго пазена тайна.

И тя е свързана с нейното семейство. Вики сподели, че наскоро разбрала, че има брат. И то не от родителя си, а от полицията.

„Останах като шокирана, разбрах че имам брат, но от ченгетата. Защото баща ни ни изоставил с мама, когато аз съм била на четири години. И никога не ме е потърсил. Израснах без него, но това ме направи по-силна. Сама мога да се справям с трудностите, но няма да му благодаря за това“, заяви Виктория.

Болезнената и мрачна тайна Виктория разкри в подкаст и с това шашна аудиторията. Разбираемо, тя засегна и темата за „Ергенът“, тъй като снимките вече са свършили.

По думите й Магдалена Томова изобщо не била влюбена в Алек, това нейното било игра, като на опитна актриса. И нямало да бъде избраницата на Алек, нито негова годеница.

„Маги влезнала във формата да си намери богат мъж, какъвто бил  предишния й любовник. И това че иска да живее на село и да има ваканции в каравана беше ала-бала, само и само да впечатли Алек, и да остане по-дълго в шоуто“, разказа Виктория.

Източник: Блиц, Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.