Виктория от „Ергенът“ сама се обиди!Виж на кого се оприличи (Фото)

https://goreshto.net/goreshto/viktoriya-ot-ergenat-sama-se-obidivizh-na-kogo-se-oprilichi-foto/130611 Goreshto.net
Виктория от „Ергенът“ сама се обиди!Виж на кого се оприличи (Фото)

Виктория от „Ергенът“ е една от най-одумваните моми

Ергенката не спира да сипе огън  и жупел по останалите участнички и всячески се стреми да се докопа до ласките и устните на Алек Младенов.

Останалите претендентки за сърцето и ръката на бизнесмена й лепнаха прякора „цър-пър“, защото обича да слухти, сплетничи и да действа подмолно.

Както в любовното предаване, така и извън него Виктория е обект на доста пиперливи шеги и закачки заради външния си вид. Бившият вече кадър на Българският футболен съюз с усмивка, може и привидна, да приема различните мемета и колажи в социалната мрежа по свой адрес.

„Оприличават ме на различни неща, както и на едно човече, което не знам откъде е и какво точно представлява. Но аз не се сърдя, намирам за себе си прилика с домашното духче от романа „Хари Потър“- Доби. Дори си го имам в колата като кукла“, призна Виктория.

30-годишната мома споделя, че била наясно с хейта, който щяла да понесе от феновете на риалити формата. Но не се сърдела, а  приемала с усмивка гаврите по свой адрес, защото знае за себе си, че е „красива и не се срамува от физиономията си“.

На всичкото отгоре плъзнаха слухове, че Вики е имала любовни афери с едни от най-популярните ни футболисти. Говори се, че дори била гадже на национала от ЦСКА-Иван Турицов.

Източник: Crimesbg.com

 

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.