Винаги когато може: Русата Златка кълве яко Благо Джизъса!

https://goreshto.net/goreshto/vinagi-kogato-mozhe-rusata-zlatka-kalve-yako-blago-dzhizasa/114551 Goreshto.net
Винаги когато може: Русата Златка кълве яко Благо Джизъса!

Златка Райкова винаги намира начин да клъвне бившия си-Благо Джизъса

Русата изкусителка има син от вечния женкар, но сега се радва на втори син от новия си мъж Карен Хачатрян.

След като летуваха на родното Черноморие, сега двойката отпраши за гръцкия остров Миконос.

В любимия си Инстаграм блондито попита феновете си къде мислят, че тя  и бащата на втория й син продължават почивката си. След като някои отговориха остров Тасос, тя безцеремонно заяви, че там е за по-средна ръка хора, а двамата с Карен са на Миконос, където цените са солени.

Двамата с Карен са на почивка в луксозен хотел, с невероятен изглед към морето. Където бяха и миналото лято, а Карен й подари огромен годежен пръстен, и я попита дали ще стане негова жена, а Златка отговори с „да“.

Джобовете изглежда на Карен са бездънни, но Златка Райкова пак не мирясва, а продължава да кълве Благо. Защото той е на остров Тасос, в един и същи хотел.Но интересното в случая е, а и повод за злорадство от страна на Златка, че Благо води на едно и също място всичките си жени, преди там заведе и Златка. Сега е на същото място и с новата си изгора-Ивана Главчева, а заедно отпразнуваха и 25-ия й рожден ден.

С фукането си в мрежата Златка Райкова мята камъни в градината на Благой Георгиев, който не блести с финансови възможности.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.