Вижте кой сяда на стола на Сашо Кадиев в bTV

От месеци насам се говори, че Сашо Кадиев слиза от ефир

https://goreshto.net/goreshto/vizhte-koy-syada-na-stola-na-sasho-kadiev-v-btv/113463 Goreshto.net
Вижте кой сяда на стола на Сашо Кадиев в bTV

От месеци насам се говори, че Сашо Кадиев слиза от ефир

Един от главните заподозрени за наследяването на обичания водещ е актьорът Павел Иванов. Той е обожаван от публиката.

 

Феновете го оприличават на неговия учител от НАТФИЗ Стефан Данаилов. Младата звезда е един от четиримата „татковци“ в нашумелия по телевизията сериал. Това определено прави пътя му до желаното място на диванчето до Деси доста по-лесен.

 

Сашо напоследък си спечели негативизъм в телевизията. Припомняме, че през месец февруари празнува рождения си ден зад граница в компанията на любимата си Ивелина Чоева, а през това време Деси си партнира с кой ли не в предаването.

 

Заради честите му отсъствия bTV били разгневени. Сега търсят на негово място някой по-амбициозен.

 

Заговори се, че водещият е решил да се отдаде  изцяло на театрална кариера. Писнало му да става толкова рано и да забавлява хората от екрана.

 

Един от големите пороци на Сашо са видеоигрите. Понякога прекарва цели нощи, без да мигне, за да играе. Бившата му жена го приемаше с този порок, но настоящата му приятелка Ива Чоева е поставила въпроса да избира или игрите, или нея. Кадиев не се отказва от игрите дори по време на ваканция.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.