Владо Карамазов се изповяда: Ето защо още няма жена и деца!

https://goreshto.net/goreshto/vlado-karamazov-se-izpovyada-eto-zashto-oshte-nyama-zhena-i-deca/137224 Goreshto.net
Владо Карамазов се изповяда: Ето защо още няма жена и деца!

Владо Карамазов безспорно е един от най-красивите български актьори

Освен красота, природата го е надарила и с талант. Той се изявява и в сферата на фотографията, където дори спечели няколко престижни награди.

Актьорът държи далеч от прожекторите личния си живот, дори не е представял своя актуална приятелка.

Наскоро той се изповяда защо още не е създал семейство и няма деца. Призна, че причината е в това, че все още не е срещнал жената, която ще „отвее главата му“  и ще свири на една духовна струна с неговото Аз.

 45-годишният актьор издава и книга за живота си, която обаче няма да представя, а просто ще я остави да се продава по книжарниците.

„Чепат характер съм, искам да видя и опозная много неща, любопитен съм. Не ме свърта на едно място. Но не е моето да пия  и да сменям жените.

Децата са нещо прекрасно, искам да имам един ден, но не на всяка цена. Искам първо да открия жената, която ще е до мен и  ще бъде тяхната майка“, изповяда се Карамазов.

Той призна също, че не харесва онези лигави и нахални жени, които искат да прекроят мъжа по „свой образ и подобие“.

„Не съм срещнал още жената, която да е моята духовна половинка. Срещна ли я, вярвайте, няма да я изпусна“, смее са актьора..

Източник: Crimesbg.com

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.