Водещият Христо Калоферов изригна бесен: Виж кой го изправи на нокти! (още разкрития)

https://goreshto.net/goreshto/vodeshtiyat-hristo-kaloferov-izrigna-besen-vizh-koy-go-izpravi-na-nokti-oshte-razkritiya/50961 Goreshto.net
Водещият Христо Калоферов изригна бесен: Виж кой го изправи на нокти! (още разкрития)

Водещият Христо Калоферов се ядоса не на шега!

Журналистът на Нова телевизия Христо Калоферов изригна преди часове. Бесен. Причината за яда му е веригата магазини Кауфланд и неприятностите, с които хората се сблъскват всеки ден. Виновни обаче са не само нахалните клиенти, но и продавачите, ангажирани да следят за подобни нередности и да ги предотвратяват. "Старая се да пестя време и често ползвам "БЪРЗАТА" лента на Kaufland Bulgaria, магазинът им в Люлин 6. И редовно дребни тарикати ми губят времето с наглостта си. Един човечец буквално си зареди магазина, докато сред чакащите на "БЪРЗАТА" лента висеше и бременна жена. Тя и останалите хора на "БЪРЗАТА" каса търпеливо изчакаха касиерката да изброи десетките бири и шоколади в кашони. Той бил прав! Касата била за 6 артикула, той купил само 3. Колко бройки - нямало значение. Само дето на табелата над касата ясно пише: МАКСИМУМ 6 ПРОДУКТА! За артикули няма и дума. Но човечецът си зареди магазина. Изгуби времето на чакащите и на бременната дама на "БЪРЗАТА" каса. Касиерката на Kaufland също нямаше нищо против да изгуби времето на хората на опашката, докато брои бири и шоколади. Тя можеше да посочи на човека с гигантската покупка някоя от 4-те работещи каси и да откаже да го обслужи, но не би. Та се чудя, кое й е бързото на "БЪРЗАТА" лента на Kaufland Bulgaria, ако можеш да заредиш магазин през нея? Може, за да не подвеждат, да напишат на табелата: "БЪРЗА ЛЕНТА ЗА ТЪРГОВЦИ", понеже за нас обикновените потребители никак не е бърза", ядосва се, не без причина, Христо Калоферов.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.