Връща ли се Наталия Симеонова в телевизията? (Отговорът тук)

https://goreshto.net/goreshto/vrashta-li-se-nataliya-simeonova-v-televiziyata-otgovorat-tuk/127481 Goreshto.net
Връща ли се Наталия Симеонова в телевизията? (Отговорът тук)

Наталия Симеонова проговори дали ще се връща на екран

Според слуховете водещата на „Море от любов“ ще има свое предаване по БНТ. Само че русата фея отрече този слух и заяви, че на този етап не възнамерява да се връща в телевизията.

А интервюто, заради което плъзнаха горещите клюки, бе с екс тенисистката Мануела Малеева. В него тя признава, че е била подложена на домашно насилие.

„Нямам намерение да се връщам на екран на този етап. Направих това интервю, защото бях помолена от колегата Георги Любенов, заради темата, с която се занимавам от години-домашното насилие“, парирах слуховете блондинката.

Преди дни Наталия Симеонова се прибра от Тоскана с дъщеря си Виктория. Двете бяха там за седмица, понеже Вики била влюбена във Флоренция още от ученичка.

Дъщерята на Наталия Симеонова и Денис Ризов завърши Италианския лицей и била фенка на художника Караваджо.

Относно предстоящия й рожден ден Наталия Симеонова призна, че от години предпочита да празнува само в най-тесен кръг с хора, с които обича да разговаря. Изобщо не била привърженичка на грандиозните и шумни партита.

„Ставам на 54, но абсолютно спокойно се отнасям към възрастта си и остаряването. Няма смисъл да се внасят излишни драми към неизбежното“, каза чаровната екс водеща.

Източник: Crimesbg.com

 

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.