Ври и кипи около сагата на Брад Пит и Анджелина Джоли!(Нови шокиращи разкрития)

https://goreshto.net/goreshto/vri-i-kipi-okolo-sagata-na-brad-pit-i-andzhelina-dzholinovi-shokirashti-razkritiya/131143 Goreshto.net
Ври и кипи около сагата на Брад Пит и Анджелина Джоли!(Нови шокиращи разкрития)

Нови шокиращи разкрития между бившите вече съпрузи Брад Пит и Анджелина Джоли разтърсиха света

Правните защитници на холивудската звезда твърдят, че Брад Пит многократно е проявявал физическо насилие над нея, докато били още женени. И това насилие датира много преди пътуването на семейството с частен самолет от Франция до Лос Анджелис през 2016 година.

В съдебните документи, подадени до Върховния съд на Лос Анджелис, адвокатите на Анджелита Джоли твърдят, че бившият й съпруг Брад Пит е упражняван физическо насилие над нея  и то не веднъж.

„Макар многократно Брад Пит да й е посякъл, при този полет то й посегна и на децата. След което Джоли го напусна веднага“, пише още в жалбата.

Бившите съпрузи все още спорят за собствеността на имението „Шато Миравал“ на площ от 1300 акра във френския Прованс.Те го купуват през 2008 година за 20 милиона долара. След което, малко по-късно, започват да произвеждат розе.Двамата актьори притежават равни дялове от имението, както от винарната.

След като се развеждат през 2021 година, Джоли продава своите дялове на руски олигарх. Заради което Брад Пит пусна съдебен иск, че бившата му съпруга „възпрепятствала управлението на имота му“. И след което стартират безконечни съдебни дела, за бизнеса, за попечителство над децата и разногласия за различните им имоти.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.