Втора Младост! Румен Бахов завъртя мадама в “прокурорска” възраст

Журналистът се боял от старостта повече от смъртта, криел бели коси в скъп салон

https://goreshto.net/goreshto/vtora-mladost-rumen-bahov-zavartya-madama-v-prokurorska-vazrast-2/119041 Goreshto.net
Втора Младост! Румен Бахов завъртя мадама в “прокурорска” възраст

Журналистът се боял от старостта повече от смъртта, криел бели коси в скъп салон

Медийната гилдия се тресе от сочна клюка, издадоха наши източници с камера и микрофон. Журналистът и водещ на предаването “Пълен абсурд” по Нова тв бил забърсал гадже, което е поне три десетилетия по-младо от него. Тъй като телевизионерът упорито крие истинската си възраст и няма как да изчислим на колко години е новата му тръпка, можем да предположим, че тя е някъде между 17 и 20 годишна. Онези, които са я виждали, се кълнат, че девойката е толкова младолика, че можела да мине и в “прокурорската” категория, но лично ние не вярваме звезда от калибъра на Бахов да е хлътнал по непълнолетна. По-скоро тайната изгора е в началото на двадесетте си години. Източниците ни се кълнат, че тя дори ходела на работа, защото били чули колегата си издайнически да шепти в слушалката: “Ще мина да те взема от офиса”.

 

Въпреки, че със забивка от толкова прясна реколта всеки уважаващ себе си мачо ще се хвали под път и над път, Румен Бахов бил повече от уклончив и дори треперел да не се разчуе, че е хлътнал до уши като тийнейджър.

 

Дали заради голямата възрастова разлика или защото  може би е женен, няма как да сме категорични. В публичното пространство почти никъде не срещаме данни за семейното му положение. Единственият косвен признак за статуса му е интервю в ефира на “Дарик” от 2009 г. Там той и колежката му - журналистката Дани Ковачева (една от най-младите репортерки в Дарик Пловдив) си казваха “Обичам те” в ефир повече от два часа. Дали обаче това е било по сценарий или двамата са свили гнездо, историята мълчи.

 

“Уважението е ключът към разбирането на невъзможната любов, смятат двамата водещи. Не трябва да си поставяме изкуствени прегради, когато любовта ни завладee, независимо какви изненади е готова да ни поднесе”, твърдяха те тогава.

 

 

Онова, което със сигурност знаем е, че водещият на забавното предаване “Пълен абсурд” по Нова телевизия Румен Бахов се оказа доста суетен мъж. Журналистът, известен с комичните си репортажи, бори остаряването като боядисва косата си в гарвановочерен цвят.

 

Подмладяващата процедура лъсна по време на участието му в кулинарното предаване „Черешката на тортата”. Визията на гонещия 50-те Бахов веднага бе забелязана от зрители на шоуто, които коментираха в интернет свежата му визия. Колеги на Румен от Нова телевизия забелязали, че напоследък той започнал да обръща голямо внимание на външния си вид. В салон за красота, където журналистът ходел да се подстригва, коафьор му предложил да започне да поядисва леко посивяващата си коса. Суетният Бахов дори не се замислил дали е уместно или не да предприеме такава решителна промяна във визията си, а направо изкомандвал: „Бъркай боята!” Истинската възраст на Румен е мистерия дори за колегите му от телевизията. Бахов избягвал да коментира на колко е години. И хитро отклонявал всеки въпрос, свързан с рождената му дата, пише вестник Уикенд. Подобна суета е по-присъща на жените, заради което доста пъти взимали журналиста на подбив.

Източник: crimesbg.com

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.