Вулгарно! Ето как позабравената Божана Кацарова си вдига рейтинга (Скандални снимки)

https://goreshto.net/goreshto/vulgarno-eto-kak-pozabravenata-bozhana-kacarova-si-vdiga-reytinga-skandalni-snimki/136820 Goreshto.net
Вулгарно! Ето как позабравената Божана Кацарова си вдига рейтинга (Скандални снимки)

Божана Кацарова взриви нета с вулгарните си снимки

Позабравената готвачка Божана Кацарова реши да вдигне рейтинга си, като буквално си показа задните части и лъсна почти гола в нета.

След като, преди време, се мяташе в поредица телевизионни шоута, сега води кулинарно предаване в мрежата. Но изглежда интересът не е такъв, какъвто й се иска да има Божанката и затова реши да „разчупи ситуацията“.

И така, както си готвеше, изведнъж ексцентричната дама си вдигна блузката и отдолу лъснаха бомбите й, но без сутиен.Е, ако беше целта й да покаже, че и тя се е напомпала със силикон, постигна ефекта. Но не и ръкопляскането на публиката. Защото, изглежда това не й стигна, та се обърна и си показа г@за.

Само че вместо да я адмирират, в нета я попиляха. Постъпката й определиха като вулгарна, евтина и грозна. И я посъветваха вместо да показва как се готви, да се чекне в известния еротичен сайт за възрастни, защото натам се е запътила с бързи крачки.

Шантавата готвачка не се посрами и от факта, че до нея имаше мъж, който също стана свидетел на безумията, които сътвори директно пред камерите, в мрежата.

Дано хейтът, който я заля й е за урок, но по-вероятно Божана Кацарова ще се опре на максимата, че „дори и лошата реклама е реклама“.

Източник: Crimesbg.com

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.