Вяра и Надежда от тризначките оплюха българите: Прости, потурчени! Ужасни сте

https://goreshto.net/goreshto/vyara-i-nadezhda-ot-triznachkite-oplyuha-balgarite-prosti-poturcheni-uzhasni-ste/128601 Goreshto.net
Вяра и Надежда от тризначките оплюха българите: Прости, потурчени! Ужасни сте

Вяра и Надежда от тризначките съвсем са изфирясали в акъла

От трите единствено Любов се оказа по-читавата. Благоевградчанките заминаха за Англия, за да оправят живота си, защото тук бяха затънали до шия в борчове. На само сестра им успя да създаде семейство, да си роди дете и да живее сносен живот на Острова. Тя не иска да чува за сестрите си и с право, а те я изкараха по-черна от дявола.

Понеже сестрите й се хвалят, че просят по улиците на Лондон, живеят в кашони и се занимават с най-древната професия, тя се отврати от тях.

Обидени от хейта по техен адрес, преди дни двете-Вяра и Надежда се озъбиха на сънародниците си и ги заляха с гнусна помия.

„Българите са прости, потурчени, изциганяли, злобни…Ужасни сте!“, изригнаха те в нета срещу българите и родината си.

Най-колоритните участнички, в един от епизодите на Биг Брадър, не спряха дотук, а заплашиха, че ще съдят сънародниците си за „клевети“.

При положение, че сами се хвалят с клошарския си начин на живот и с това, че не искат да работят, за да „стават робини и да плащат за квартири“, сега българите им са криви. Дори удариха дъното с думите, че „никога няма да се върнат в скапаната държава при този скапан народ“. Разбираемо, мрежата завря, а мнозина обещаха пък тях да съдят за национална обида.

Източник: Crimesbg.com

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.