Вяра и Надежда заприличаха на лелки и се угоиха до пръсване по празниците

Изобщо не им пука от целулита, който са си заформили

https://goreshto.net/goreshto/vyara-i-nadezhda-zaprilichaha-na-lelki-i-se-ugoiha-do-prasvane-po-praznicite/124250 Goreshto.net
Вяра и Надежда заприличаха на лелки и се угоиха до пръсване по празниците

Изобщо не им пука от целулита, който са си заформили

Две от тризначките – Вяра и Надежда се угоиха като прасета около Коледа. Момите, които някога се считаха за толкоз привлекателни, че дори се снимаха така, както майка ги е родила за „Плейбой“, отдавна са заприличали на 50-годишни лелки. Макар да са натрупали незавидно количество сланинки, не спират да ходят облечени с къси дрехи и клинове.

 

Започнаха да качват килограми още преди години, когато Надка, нарекла се Хоуп се изцепи, че само сестрите й са дебели, а тя е слаба.

Освен с шумния си и нечленоразделен говор, сестрите „впечатляват“ и с ужасния целулит по бедрата им, но изобщо не им пука. Двете работят като просякини в британската столица Лондон и се издържат от подаяния, а май и от проституция, редовно демонстрирайки телата си пред загорели араби и африканци.

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.