Яхнаджиев излезе гол на улицата

В крайна сметка успял да постигне целта си

https://goreshto.net/goreshto/yahnadzhiev-izleze-gol-na-ulicata/54896 Goreshto.net
Яхнаджиев излезе гол на улицата

В крайна сметка успял да постигне целта си

Художникът авангардист Иван Яхнаджиев излезе гол на централна софийска улица в студен пролетен ден, в който от небето се сипеха снежинки.

 

Така, както майка го е родила, добавяйки само едни пантофи, Яхнаджиев се качи на багер, прикривайки срамотиите си с картина.

„От доста време се строи огромен обект в непосредствена близост до дома ми на ул. „Бенковски“. Нееднократно съм правил забележки на работниците, че заради дейността им се напукват стените на къщата ми. Случвало се е да се караме дори на висок глас“, споделя актьорът.

 

Така един ден той стигнал до решението, че ако се съблече дибидюс и се снима по адамово облекло в някоя от фадромите им, ще се помирят. Речено-сторено. Творецът разкрива, че след това му изпълнение от строителната фирма му обещали, че ще оправят всички поразии, които са причинили на имота му.

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.