Явор Бахаров получи благословията на родителите на Рая Пеева

Младата актриса неглижира всички коментари за връзката й с него

https://goreshto.net/goreshto/yavor-baharov-poluchi-blagosloviyata-na-roditelite-na-raya-peeva/110866 Goreshto.net
Явор Бахаров получи благословията на родителите на Рая Пеева

Младата актриса неглижира всички коментари за връзката й с него

Макар Явор Бахаров непрекъснато да има проблеми с органите на реда, родителите на Рая Пеева не се притесняват ни най-малко от връзката й с него.

 

Барабанистът Пейо Пеев и актрисата Красимира Демирова определят гаджето на дъщеря им като добро момче и заявяват, че тя е щастлива с него.

Именно поради тази причина го одобряват за зет.

 

Шумните скандали около него карат мнозина да вярват, че рано или късно двойката ще се разделят. Периодично се пораждат и слухове, че са сложили край на връзката си. Това се очакваше и преди 4 години, когато актьорът се нахвърли върху Рая с юмруци. Припомняме, че причина за побоя, който тогава й нанесе пред много свидетели, бе ревност. Вместо да му покаже вратата обаче, изненадващо за всички Рая обяви, че двамата много се обичат и всичко между тях е наред.

 

След като преди време бе заловен с наркотици зад волана, се вдигна най-шумния скандал около Явор Бахаров. Тогава той отърва затвора и уж се кротна, но наскоро отново бе заловен със забранени вещества. Мълвата носи, че на Рая й се налага да издържа мъжа си, а вечните проблеми са й докарали паник атаки.

 

Наскоро звездното семейство Пейо Пеев, Красимира Демирова и Рая Пеева гостуваха на Георги Любенов в БНТ. Водещият попита директно тъщата дали одобрява за зет избраника на Рая, а тя отговори утвърдително. И добави: „Аз съм я родила, за да бъде щастлива. С кого, как, по кой начин, това си е нейна работа. Само се моля да е здрава и щастлива“. Баща й Пейо пък определи Явор като добро момче, с когото имат много общи теми на разговор. Тъщата и тъстът често се събирали с младите, черпели се и си изкарвали страхотно.

 

Родителите на Рая не се бъркат в живота й, макар тя да няма нищо против съветите им. Освен това тя вярва, че човек трябва да се учи от грешките си. подчертава, че двамата с Явор са спрели да плащат „данък обществено мнение“. Заявява, че се обичат, гледат напред в живота и живеят в настоящето, кой каквото ще да говори. Категорична е, че по-добре да говорят за тях, отколкото да ги забравят.

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.