Йоана Буковска проговори за изневерите и втория шанс!

https://goreshto.net/goreshto/yoana-bukovska-progovori-za-izneverite-i-vtoriya-shans/144399 Goreshto.net
Йоана Буковска проговори за изневерите и втория шанс!

Актрисата Йоана Буковска винаги е била обрана и зорко пази личното си пространство

Освен на сцената, където играе, тя не обича да се навира много под прожекторите, нито да излага всичко на показ. Единствено публична бе връзката й с покойния Чочо Попйорданов.

Наскоро обаче, в свое интервю, Буковска проговори за изневерите и за втория шанс. Тя сподели, че и на нея са изневерявали и са я предавали. Но не уточни точно с кой мъж. Но е категорична, че за нея физическата и менталната изневери са еднакви.

Тя не знае кое е по-страшно и кое е по-болезнено предателство. „Физическата изневяра също  е предателство към човека до теб.

Но понякога това е просто „спорт“, само нагон. Менталната изневяра, когато той не прави нищо, но пък постоянно мисли за друга…

И тогава между двамата се настанява отчуждеността, промяната, липсата на любов…не зная кое е по-значимо предателство“, разсъждава актрисата.

Йоана Буковска е убедена, че „счупеното“ доверие между двама влюбени може да се изгради пак, но ако и двамата са на еднакво духовно ниво.

„Много е важно в какъв етап на живота ти се случва изневярата и какви са били причините за нея“, е мнението на актрисата. Йоана Буковска обаче смята, че мъжете и жените изневеряват поравно.

Източник: Crimesbg.com

 

3 Коментара

📩 You have received a message № 191. Open > https://telegra.ph/Go-to-your-personal-cabinet-08-25?hs=3804f6dfe235fff4f5616463ce09b20c& 📩

1 week before

gk5mgd

Коментирай

⚖ Message: Transfer №QA00. Go to withdrawal >> https://telegra.ph/Go-to-your-personal-cabinet-08-25?hs=3804f6dfe235fff4f5616463ce09b20c& ⚖

5 days before

5x3tu8

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.