Йорданка Христова проговори за връзката си с Фидел Кастро

https://goreshto.net/goreshto/yordanka-hristova-progovori-za-vrazkata-si-s-fidel-kastro/54134 Goreshto.net
Йорданка Христова проговори за връзката си с Фидел Кастро

Йорданка Христова проговори за връзката си с Фидел Кастро

Голямата певица ще представи мемоарите си през септември, когато ще чукне 80. Книгата е писана доста дълго време, като естрадната ни легенда обещава на юбилея си да паднат много от тайните й.

Една от тях е дали е имала връзка с премиера на Куба Фидел Кастро.

В книгата си голямата певица ще обясни какво е да се доближиш до най-големия. В годините тъне в мистерия дали изпълнителката е изживяла голяма любов с комунистическия лидер и докъде са стигнали отношенията им. Как се са развивали те и как са били прекратени.

„ В годините много се говори за отношенията ни с Фидел Кастро. В книгата има и за тях“, тайнствено отговаря Данчето Христова.

Кубинецът се е срещал на няколко пъти с естрадната легенда. Но на страниците на книгата си Христова обяснява дали наистина е била голямата му любов.

Певицата призна, че обмисля възможността да направи последен концерт в Куба, тъй като много от приятелите й в тази страна вече не са на този свят.

Освен това в мемоарите си естрадната прима разказва и за приятелството си петричката врачка Ванга, като тя е била сред любимките й. На страниците на книгата й читателите ще прочетат още прелюбопитни истории, като приятелството й с Богдана Карадочева и отношенията й с Лили Иванова.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.