Юлиан Вергов хвърчи на червено с мотора си

Прави груби нарушения на ЗДП

https://goreshto.net/goreshto/yulian-vergov-hvarchi-na-cherveno-s-motora-si/54683 Goreshto.net
Юлиан Вергов хвърчи на червено с мотора си

Прави груби нарушения на ЗДП

Може и да е голям актьор, но пък е факт, че Юлиан Вергов открито пренебрегва всички правила на Закона за движение по пътищата.

 

Звездата на Народния театър и десетки български филми и сериали, който напоследък придоби най-голяма известност покрай обвиненията на колежката му Диана Димитрова, че я е пребил, минава на червено на кръстовище в центъра на София.

 

Случката се е разиграла преди броени дни на кръстовището, образувано от бул. „Дондуков“ и театралната улица „Г. С. Раковски“. Вергов се движел с мотора си по „Раковска“ посока Народния театър. Червената светлина на светофара спряла движението, Вергов също спрял за момент, но след това търпението му се изчерпало и профучал с бясна скорост покрай спрелите автомобили.

 

Хората останали крайно потресени, тъй като Вергов създал много рискова ситуация. Освен това бил единственият, позволил си да не дочака зелената светлина. Чист късмет е, че точно когато преминавал през кръстовището, не е имало никакво движение. Дори и да е преценил точно риска, който поема, като обществена личност той трябва да е за пример на останалите.

 

Добре е следващият път, когато реши да се прави на гъзар да помисли дали няколкото спестени секунди на светофара могат да оправят тежката катастрофа, която можеше да стане в тази ситуация.

Източник: Уикенд 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.