Юлиан Вергов показа истинското си лице! Диана Димитрова е права

https://goreshto.net/goreshto/yulian-vergov-pokaza-istinskoto-si-lice-diana-dimitrova-e-prava/113799 Goreshto.net
Юлиан Вергов показа истинското си лице! Диана Димитрова е права

Юлиан Вергов показа истинското си лице

„Ти закъсняваш, понякога, истино, но винаги идваш…“, както се пее в една наша песен. Та, истината изплува за блондина и това накара мнозина да настръхнат срещу него. И да се замислят дали колежката му Диана Димитрова не е права и насилието, което й е причинил, не е ли истина?!

Въпреки че и тя самата не е много емоционално стабилна, все пак начинът да се посяга и бие жена е меко казано, чудовищно.

Само че Юлиан Вергов мисли по друг начин и го демонстрира наскоро в едно свое кратко интервю.

„Всяка една жена къта в себе си един таен мерак. И той е да бъде бита от мъжа“, изцепи се Юлиан Вергов и  поводът не бе ставащото между него и бившата му любовница Диана Димитрова.

До него компания му правеше колегата му Моньо Монев. Той също му пригласяше, като добави, че за да „тича една жена след теб трябва хубаво да я натупалкаш“.

След като мрежата завря от негативни коментари срещу двамата актьори и най-вече срещу сочения за бияч Юлиан Вергов, той се оправда. Уж това били реплики от някаква пиеса, в която участвали двамата с Монев. Само че по време на интервюто те не обясниха подобно нещо, а и не отрекоха, че в реалния живот не трябва да се постъпва така с една жена.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.