За какво го прибра, Радина? Коко Каменаров пак й кръшка

https://goreshto.net/goreshto/za-kakvo-go-pribra-radina-koko-kamenarov-pak-y-krashka/121705 Goreshto.net
За какво го прибра, Радина? Коко Каменаров пак й кръшка

„Нашата обич е като магия. Такава любов  рядко се открива.Въпреки че връзката ни е на толкова години, не мога да кажа, че се обичаме по-малко“, чурулика ли чурулика влюбената Радина Червенова.

И то след като мъжът й Коко Каменаров й сложи ей такива огромни еленови рога. Една от най-любимите говорителки на БНТ му прости, дори след като той се изнесе от общия им дом и заживя с любовницата си Михаела Калайджиева, сестра на Гергана Паси. Аферата им обаче изтрая само няколко месеца, като двамата с бившия директор на БНТ се разделиха не особено приятелски.И Коко с подвита опашка се прибра при съпругата си, а тя му прости и си го прибра.

„Просто имаме моменти, през които преминаваме. Трудни ситуации, но ги преодоляхме с вяра.Простих му, но не крия, че обидата беше голяма.По-важното бе той да прости на себе си“, философски защити неверния си мъж Радина. Но за да се „събере“ замина за известно време при голямата си дъщеря Десислава, от първата й връзка, в Швейцария, където тя работи.

Радина Червенова преживя още един ужас-рак на гърдата. Претърпя две операции и лечение и сега диагнозата е зад гърба й.

Но вероятно „вълкът козината си мени“, а Коко „не може да си държи ципа затворен“. Той  е забелязан да митка по кафенета и ресторанти с доста по-млада и атрактивна брюнетка, с която вероятно има връзка.

„Е, дано повече Радина да не повтори същата грешка и да не си го прибере“, съветват я в нета.

Източник: Ретро

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.