За какво отмъщава Вики от „Мастило“ на Петя Дикова?

Категорично не се чувства виновна за неприятностите, които й създаде

https://goreshto.net/goreshto/za-kakvo-otmashtava-viki-ot-mastilo-na-petya-dikova/118039 Goreshto.net
За какво отмъщава Вики от „Мастило“ на Петя Дикова?

Категорично не се чувства виновна за неприятностите, които й създаде

Занемарила кариерата си през последните години заради раждането на двете си дъщери, Вики от „Мастило“ се готви да се върне на работа в Би Ти Ви в предаването „Преди обед“. Шушука се из телевизията, че ще я вземат да прави репортажи на мястото на Рая Пеева, която от тази есен не е вече част от екипа, защото се върна към истинското си призвание – театъра.

 

Самата Вики има подходящото за това образование – завършила е журналистика в СУ, има и диплома по право пак от там, така че най-вероятно ще може да се справи с работата поне толкова добре, колкото и предишните работили. Още повече, че тя сподели бъдещите си планове, когато опровергаваше нападките срещу двете си дъщери от последните дни.

 

 

Да припомним, че през юни тя, заедно с двете си момичета, гостуваха на Петя Дикова в предаването „Тази събота и неделя“, като свободното поведение на децата и пълната невъзможност на водещата и майката да овладеят ситуацията, възмути зрителите. Това доведе до отстраняването на Петя Дикова като водеща и преназначаването и за репортерка. Пред един от всекидневниците, певицата беше категорична, че момичетата не са виновни за промяната в длъжностите на Петя, а  тя самата държала да ги заведе в Би Ти Ви, защото е работила там и може да започне работа отново там.

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.