За пари ли закъса? Златка Райкова иска 30 бона наем от апартамента на Благо (Снимки)

https://goreshto.net/goreshto/za-pari-li-zakasa-zlatka-raykova-iska-30-bona-naem-ot-apartamenta-na-blago-snimki/123783 Goreshto.net
За пари ли закъса? Златка Райкова иска 30 бона наем от апартамента на Благо (Снимки)

Златка Райкова май закъса за пари

Русата секс бомба нямала търпение да точи пачки от жилището, което й подари Благо Джизъса. Той го купи с мерака двамата да заживеят, след като плеймейтката му роди син. За него гелосаният ритнитопковец броил половин милион лева.

Но връзката им се разпадна бързо-бързо и Благой се метна на следващата мадама Полина Спасова. С хотелиерската дъщеря вечния плейбой мина дори под венчило, но бракът им издържа малко над година.

А с днешна дата Златка Райкова дава жилището им под наем. Тя изнесла всички лични вещи от него, след като заживя в дома на новия си мъж Карен Хачатрян.Единствено оставила огромния мечок, който бил подарък от бившия фетболист.

Жилището от Благо се намира в затворен комплекс в тузарския квартал „Бояна“. То е четиристайно, от 160 квадрата, разполага с три спални, всекидневна, две бани и самостоятелен гараж.

Обзавеждането е луксозно, а Златка иска за апартамента наем от 2500 лева на месец. По елементарни сметки тя ще прибира по 30 бона на година, ако намери квартиранти.

Дали Златка е закъсала за пари, та бърза да прибира наем, питат се в нета, където силиконката пусна обявата на личния си профил.

Източник: Хотарена

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.