За реклама!Дани Петканов и Алекс Богданска брак дават

https://goreshto.net/goreshto/za-reklamadani-petkanov-i-aleks-bogdanska-brak-davat/126311 Goreshto.net
За реклама!Дани Петканов и Алекс Богданска брак дават

Алекс Богданска и Дани Петканов отново изумиха феновете си

Оказа се, че двамата са си лика-прилика и за известност всичко дават. Включително и брака си!Защото двамата не са се развели, а са си заедно.

Алекс се похвали, че лети за Тайланд заедно със сина си Габриел. Това било първото въздушно пътешествие на момчето и ситуацията причинила доста конфузи. Дотук добре, но Дани Петканов се издаде, като също пусна снимки от красивата азиатска страна.

Двамата били там „по работа“, отседнали в един хотел и делят една стая.

Рекламното фото на Лудия репортер от Тайланд убеди и най-предубедените, че двамата са заедно и безсрамно лъжат публиката, за да трупат дивиденти и известност.

Преди година и половина двамата се разведоха. Още тогава мнозина заподозряха, че раздялата им е привидна и единствено начин инфлуенсърите да печелят яки пачки и да са под прожекторите.По онова време Даниел обясни в клипа, че са се разделили, защото Алекс искал той да е амбициозен, социален и работлив като нея.

„В това няма лошо, но целите се постигат по различни начини, а така не ми идва отвътре“, оправда „фиктивния“ си развод Дани.

Той не лежал на дивана, а Алекс не била меркантилна златотърсачка, гласеше още от оправданието му.Вероятно всичките тези приказки са били за пред хората, а двамата, дори да са си дали малко почивка, пак са заедно и кроят нов ход как да обемат вниманието на публиката.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.