Заби нож в гърба й: Меди пощръкля по натурална колежка!(Снимки)

https://goreshto.net/goreshto/zabi-nozh-v-garba-y-medi-poshtraklya-po-naturalna-kolezhkasnimki/113889 Goreshto.net
Заби нож в гърба й: Меди пощръкля по натурална колежка!(Снимки)

Меди е лудо влюбен и вече не се крие

Чалгарят заряза Моника Валериева и дори неласкаво я нарече „стара чанта“. Двамата бяха заедно известно време,  а бившата плеймейтка си загуби ума по певеца. Но много скоро тя му омръзна и той й „разписа пътния лист“.

Оттогава Мона не е на себе си и прави всичко възможно да си го върне, въпреки че се старае да не го показва.

Но това, че Меди си има нова тръпка го издаде не кой да е , а приказливата Софи Маринова. Тя първа пусна снимка с колеги от плажно парти. На нея се вижда как в Меди е седнала новата му любима, а то й нежно я гушка. Това е Габриела, негова колежка, с няколко години по-млада от Меди. На всичкото отгоре мацето е секси и напълно натурално, без нито една корекция по себе си.

След като тайната им падна, Габриела качи още снимки, на които ясно си личи, че двамата с Меди се обичат. На фотото той не спира да я гали и целува, и с това напълно затвърди слухът, че Меди е пощръклял от любов.

Моментално под фотосите заваляха положителни коментари за връзката им, като много от тях бяха крайно негативни към бившата му-Моника Валериева. Тя пък се озъбила и заявила, че много скоро Меди ще притърчи при нея, но дали ще го прибере, щяла да си помисли. Е, да чака, пожелаха й в нета.

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.