Зад драстичното напълняване на Драго Чая се крие тежък здравословен проблем

Качил 30 кг. заради лечение с кортикостероиди

https://goreshto.net/goreshto/zad-drastichnoto-napalnyavane-na-drago-chaya-se-krie-tezhak-zdravosloven-problem/54681 Goreshto.net
Зад драстичното напълняване на Драго Чая се крие тежък здравословен проблем

Качил 30 кг. заради лечение с кортикостероиди

Наскоро Драгомир Драганов, по-известен като Драго Чая сподели, че е успял да пребори много тежък здравословен проблем, за който не знаели дори и хората от най-близкото му обкръжение.

 

Водещият от БНТ бил диагностициран със заболяването преди три години и то се превърнало в причина за драстичното му напълняване. Заради приема на кортикостероиди, изписани му от медици, добавил още 30 кг. към теглото си

 

Преди дни той направи изненадващо признание в мрежата:

„На днешния ден преди три години бях избягал от ужаса на пандемията в Бургас при най-близкия си приятел Тони Димитрова. С любовта пак бяхме в криза, но този път не исках да гадая ще си тръгне или ще остане у дома. Бях кълбо от въпроси без отговор, но изобщо не можех да предположа, че буквално след няколко часа ще започне най-странният период в професионалния ми живот. Че ще преживея състояния, чиято тайна съм погребал завинаги. Не знаех, че всичко онова, което се случи през тези 3 години ще ме промени дотолкова, че вече сам да не мога да се позная. Е, любовта все пак си тръгна и сега живее много щастливо някъде от другата страна на Околовръстното. Излекувах се от тежко заболяване, за което знаеха само шепа хора. Е, кортикостероидите ми помогнаха да придобия „прекрасната форма“ на тялото си, но това отдавна не ме тревожи. Важното е, че вече знам отговорите на въпросите, които си задавах тогава“, споделя Драго Чая.

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.