Закъса ли Зуека за пари? Разпродава картините си на безценица

https://goreshto.net/goreshto/zakasa-li-zueka-za-pari-razprodava-kartinite-si-na-bezcenica/112823 Goreshto.net
Закъса ли Зуека за пари? Разпродава картините си на безценица

Зуека май е закъсал за пари

Това искат да се случи на Васил Василев-Зуека злобарите. Защото бившият водещ на „Капките“ замина за Испания със семейството си и живот си живее там.

В южната страна той се отдаде на голямата си страст-рисуването и добре припечелва от хобито си.

Картините, които той рисува, продава вече с двадесет на сто по-евтино. Това обаче е заради специалната промоция, която той прави заради горещите летни месеци, когато хората се интересуват от друго, а не от изкуство.

Най-евтините платна, които Зуека е нарекъл „Яйце“ и „Дървото на познанието“ вече продава по 960 лева, като преди това цената им е  била с около пет стотака отгоре.

Картините от цикъла за Дон Кихот и Дулсинея преди Зуека е продавал за 1600 в онлайн платформа, а сега цената е с около три стотака надолу.

По-евтина с около два стотака е картината му, озаглавена „Жена“, рисувана миналата година.“Висящи хора“ също се търгува с около два-три стотака по-евтино.

Хобито на Васил Василев-Зуека се оказа доста доходоносно. Само миналата година и то за девет месеца актьора е продал 250 платна.

Колегата на Рачков е категоричен, че на този етап не би се върнал в България и в Испания се чувства повече от превъзходно.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.