Закопчаха Гринго на Софи Маринова!(Искал да коли авер)

https://goreshto.net/goreshto/zakopchaha-gringo-na-sofi-marinovaiskal-da-koli-aver/114225 Goreshto.net
Закопчаха Гринго на Софи Маринова!(Искал да коли авер)

Закопчаха Гринго на Софи Маринова

Бившият на певицата Тодор Давидов- Гринго пак се прояви.Новината за неговото закопчаване гръмна преди минута. Бившият, настоящият или пак бившият и ние му объркахме сметката, мъжа на Софка, отново ще търка наровете в пандела.

Двамата със Софи Маринова се ожениха на помпозна сватба, после се разделиха официално заради побоя, който й нанасяше и заради трайното му залитане по хазарта. След това влюбената Софка отново му даде шанс, за кой ли път, защото той я „карал да пламти като крада“.

Та този страстен мачо бил заловен на автомивка в родния град Айтос. Там мускулягата скочил и извадил нож на свой познат. Причината била, че Гринго дължал солидна сума пари на завалията, но след като дълго време не си ги получил, той си ги поискал.Тази негова „смелост“ така разгневила мъжът на Софи Маринова , че последния извадил нож, размахал го пред него и му заявил, че ще го заколи като пиле.

Очевидни на грозната сцена изтръпнали да не стане убийство. Веднага алармирали полицията и след като ченгетата дошли, го закопчали. Гринго е стар познайник на полицията, заради побоищата, рекета и други хулигански прояви. Той дори лежа дълго време в затвора в Германия отново за побой и рекет.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.