Заради постите: Белослава отказа алкохола? (Фенове питат до кога)

https://goreshto.net/goreshto/zaradi-postite-beloslava-otkaza-alkohola-fenove-pitat-do-koga/130610 Goreshto.net
Заради постите: Белослава отказа алкохола? (Фенове питат до кога)

Белослава се оказа ревностна християнка

Заради Великденските пости тя е преминала твърдо на постни ястия. Певицата, заедно със съпруга си Евгени Йонов, са се хванали твърдо на зеленото и така ще е до Възкресение Христово.

През тези дни двамата хапват само лапад, спанак, картофи  и всякакви други зелении. Белослава готви само постно на домочадието си, като не слага в ястията и грам животинска мазнина.

Джаз певицата пости от няколко години и признава, че това й дава сили, зарежда я с енергия и я прави по-стойностен човек.

Феновете обаче се питат дали Белослава „не надига тайно чашката, за да се комка“. Причината за тези въпроси се коренят в това, че дъщерята на актрисата Анета Сотирова бе пипната да шофира пияна преди няколко месеца.

Певицата бе хваната от ченгетата са капа автомобила си добре почерпена на 11 юли миналата година, в ранните часове на деня. Тя била спряна на столичен булевард, като униформените видели певицата да излиза от денонощен магазин и да се движи на зиг-заг.

Изпълнителкатаотказа да даде кръвна проба, а по-късно стана ясно, че празнувала рождения си ден. Тогава мъжът й определи ареста й като недоразумение.

Малко сред този скандал дъщеря й Божидара направи 49-годишната Белослава баба, като я дари с внучка.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.