Защо благата д-р Неделя Щонова удари шамар на Краси Радков?

https://goreshto.net/goreshto/zashto-blagata-d-r-nedelya-shtonova-udari-shamar-na-krasi-radkov/130387 Goreshto.net
Защо благата д-р Неделя Щонова удари шамар на Краси Радков?

Д-р Неделя Щонова е една от атракциите в Денсинг старс

Пластичната и танцувална докторка си партнира на сцената с танцьора Наско Месечков.

„Удари ми един шамар!“, примоли се с примижали очи водещия Краси Радков Неделя Щонова.

„Като го направя, ще те възбудя ли?“, в същият тон му отвърна невроложката, а комика подскочи като ужилен, защото не очакваше подобна реакция.

А причината да си проси шамара бе заради страстният танц, който изтанцуваха преди това д-р Щонова  и паркетния й партньор Атанас Месечков.

Гъвкавата лекарка залющя порядъчно по лицето бисексуалният танцьор, за да се доближи максимално до валса им на хита Fallin' на Алиша Кийс. Публиката изригна, защото изпълнението им бе впечатляващо.

След звучната плесница на д-р Щонова зрителите ожалиха Наско Месечков. На бузата му се отбелязаха пръстите на партньорката му, уверяват тези, което са били максимално близо до танцуващата двойка.

Месечков получи тежка фрактура на петата преди това, когато репетираше хоро. Въпреки контузията той продължи да се състезава, като стискаше зъби стоически, заради което получи адмирации от публика и от конкуренцията.Уважение му засвидетелства и взискателното жури.

„Колко ли още болка и страдание, както и плесници, ще получи Атанас от палавата докторка?“, кодошат се зевзеци.

Източник: Crimesbg.com

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.