Защо е добре мъжът да изневерява? Ето отговорът на сексолог 18+

Обществото смята изневярата за нещо ужасно, но сексолог ги оборва

https://goreshto.net/goreshto/zashto-e-dobre-mazhat-da-izneveryava-eto-otgovorat-na-seksolog-18/110320 Goreshto.net
Защо е добре мъжът да изневерява? Ето отговорът на сексолог 18+

Обществото смята изневярата за нещо ужасно, но сексолог ги оборва

За мнозина изневярата е абсолютен край на връзката и нещо ужасно – пълно предателство. Дали обаче наистина е така?

Според сексолога Евгений Кулгавчук, ако един мъж изневерява на жена си, това не е лошо нещо. Той допълва, че в тази постъпка има доста плюсове и за 2-мата във връзката, като дори може да заздрави отношенията помежду им.

Кулгавчук твърди, че дори изневярата може да спаси брака от разпадане в случай, че интимният темперамент на съпрузите не съвпада.

Още по-любопитното е, че той смята, че не малко съпруги са доволни от появата на „интимен асистент“, както нарича любовниците на мъжете. Мъжът ставал по-внимателен, започвал да полага повече грижи за себе си и става много по-малко раздразнителен. Именно тази версия се харесвала повече на жените им.

Друга полза за жените, според сексолога е, че в мъжа започва да се появява чувство на вина и като компенсация към половинката си е склонен да прави повече подаръци и компромиси.

Според Евгений Кулгавчук колкото и странно да звучи, в мъжката изневяра има не малко плюсове. Съветът му е към дамите – да не бързат да се разделят с половинката си, ако го хванат да кръшка.

Неговото виждане предизвика сериозен спор, като коментиращите дори преминаха към обиди и заплахи. Деликатността на темата поляризира мнението на хората по нея.

Източник: blitz.bg

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.