Защо Евгени Генчев се отказа от сватбата?

https://goreshto.net/goreshto/zashto-evgeni-genchev-se-otkaza-ot-svatbata/110768 Goreshto.net
Защо Евгени Генчев се отказа от сватбата?

Сагата около Евгени Генчев и неговата избраница Валерия май продължава

Пианистът сложи годежния пръстен на моделката и страстна любителка на кучета Валерия Георгиева. Плевенчанката  дефилира по модните подиуми в Азия, но нейната голяма страст са бездомните кучета и котки.  Родния си град тя е направила приют за тях  и влага всеки спечелен лев в приюта.

Изборът на Евгени се оказа не особено удачен, според мнозина фенове на любовното риалити „Ергенът“. Други стискаха палци за редакторката Елена, която се оказа по-сродната душа на къдравия музикант.

Само че Евгени избра дългокраката Валерия.

„Ти си беля, не, ти си голяма беля“, каза й и като че ли думите му се  оказаха пророчески. При срещата с родителите на Евгени, мама Светла никак не одобри Вал, а желанието й клонеше към Елена. Но ергенът Евгени прояви твърдост и избра Валерия.

Само че двамата не са качвали оттогава общи снимки в мрежата. Според слуховете Евгени си живеел в голямата си къща в Пловдив, а Валерия в родния си Плевен. Дори имала подписан дългосрочен договор с Азия  и скоро щяла да отпраши по работа. А Евгени тайно се срещал със сребърната медалистка Елена.

„Не, засега не планираме сватба с Валерия. Все пак трябва да поживеем малко заедно“, заяви твърдо ергенът в подкаста на Тото от СкандаУ.

Само че как ще се случи това, щом Валерия не влезе с избраника си  в студиото, а отпрашила за Плевен, заради „спешен случай с куче“, стана ясно от обясненията на пианиста.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.