Защо Митко Рачков се срамува да признае за новата си любов?

https://goreshto.net/goreshto/zashto-mitko-rachkov-se-sramuva-da-priznae-za-novata-si-lyubov/116180 Goreshto.net
Защо Митко Рачков се срамува да признае за новата си любов?

Анита Димитрова и Митко Рачков са разделени от месеци

Само че нисичкият комик се срамува да признае, че има нова връзка.

И причината не е, че не е за пред хората. Нито че има съпруг. Напротив, тя е готина, намахана, със собствен бизнес. И горе-долу на възрастта на актьора. Причината е, че Мая, както се казва новото гадже та Димитър Рачков е приятелка на бившата му Анита Димитрова.

Мая и Анита се познавали отдавна, а Рачков се запознал с нея покрай бившата си изгора. Мая притежава бутик и е един от най-желаните сред светското общество.

Дизайнерката не е с такава космическа разлика в годините с Митко Рачков. Припомняме, че Рачков и Анита ги деляха цели 24 лета, в полза на комика.

Актьоръти  силиконката изкараха заедно три години, като Анита живя в разкошния му палат в затворен комплекс. Според слуховете обаче майката на Митето не одобрявала връзката му с тунингованата мома, защото я смятала за златотърсачка.

Е, сега може да е доволна, защото новата е бизнес дама, а  и близка до възрастта на сина й.А и се мълви упорито, че за раздялата на Димитър Рачков и Анита Димитрова пръст има трети човек, но не се знае със сигурност.

 

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.