Защо Наско Колев и Папи Ханс се намразиха? (Не се поглеждат)

https://goreshto.net/goreshto/zashto-nasko-kolev-i-papi-hans-se-namraziha-ne-se-poglezhdat/119634 Goreshto.net
Защо Наско Колев и Папи Ханс се намразиха? (Не се поглеждат)

Наско Колев и Папи Ханс не се поглеждат

Дори ако се засекат на участие, двамата се разминават като непознати. Техни колеги са усетили напрежението, което витае между двамата изпълнители.

Паметливи припомнят, че Папи и Наско се сприятелиха при участието си в Къщата на Големия брат. Дори демонстрираха доста топли чувства. Но по думите на рапъра единственото приятелство, което запазили след излизането от риалити формата било със Стефан на Гала.

„Да, вярно бяхме много близки с Папи Ханс. Но нещо стана и аз не знам какво, разделихме се и вече не поддържаме приятелство. Той помисли, че му се сърдя, но няма такова нещо.Но каквото такова“, в типичния си „дълбокомислен“ стил обясни Атанас Колев.

Според горещият слух обаче, който се върти упорито из музикалните среди, истината била друга.

Папи Ханс не одобрявал отношението на дипломираният лекар към приятелката му Лидия. Той бил против тормоза-физически и психически над жени и не одобрявал как се отнася Колев към бившата му половинка.

Константин Трендафилов, познат като Папи Ханс, не бил съгласен и с прекомерната употреба на алкохол и дрога, с които бившия му авер прекалявал. Това го накарало да развали дослука си с Наско Колев и упорито да го избягва, разкриват техни колеги.

Източник: Хотнюз

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.