Защо Преслава продължава да бъде „златната кокошка“ на „Пайнер“?

https://goreshto.net/goreshto/zashto-preslava-prodalzhava-da-bade-zlatnata-kokoshka-na-payner/110809 Goreshto.net
Защо Преслава продължава да бъде „златната кокошка“ на „Пайнер“?

Преслава се оказа златната кокошка на „Пайнер“

Певицата е една от малкото по-дългогодишни певици в бранша, които не са напуснали още Митко Пайнера. И не са тръгнали да правят самостоятелна кариера.

Изпълнителката трупа яки пачки на шефа си, особено сега, когато е урожая от абитуриентските балове.

Голяма част от нейните колежки напуснаха димитровградската фирма заради космическите проценти, които „снасят“ на своя продуцент.

Но родената в Добрич изпълнителка не се е отделила от „Пайнер“ и не спира да пълни джоба на шефа си, и то на пълни обороти.

Според източници, само за този месец, Преслава е заработила над двеста бона от баловете. Над сто и петдесет бона са хонорарите й само от официалните й участия, а от частните партита поп фолк звездата ще „гушне“ още четиридесет бона. В тези тлъсти суми не влизат  и бакшишите. А гласовитата фолкаджийка прибира и тлъсти допълнителни бонуси, които щедрите клиенти й дават при участията й.

Така Преси се явява категорично златната кокошка за Пайнер. Какви обаче са нейните плюсове, за да бъде още във фирмата, остава тайна. При положение, че Митко Пайнера ще сложи ръка близо на половината от печалбата й?! Според други слухове обаче Преслава не дава лъвски пай на шефа си, за да има изгода и от двете страни.

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.