Защо Татяна от „Сървайвър“ се кри 5 години?

Била хваната да си прави клизма във фитнеса и скандалът я свалил от сцената

https://goreshto.net/goreshto/zashto-tatyana-ot-sarvayvar-se-kri-5-godini/53556 Goreshto.net
Защо Татяна от „Сървайвър“ се кри 5 години?

Била хваната да си прави клизма във фитнеса и скандалът я свалил от сцената

В продължение на пет години фолк певицата Татяна се кри от общественото внимание, надявайки се, че гнусната й изцепка ще бъде забравена.

 

Става дума за грандиозен скандал, гръмнал, след като звездата бе сгащена след клизма да се облекчава директно на пода в банята в обществен фитнес център. Макар залязлата фолк певица а се опитва да блесне отново чрез ефира на „Сървайвър“, архивите са живи и случката от 2018 г. не е забравена.

 

Скандалът, както вече стана ясно бе толкова огромен, че съсипа и без това колебливата й кариера. След като се оттегли от сцената изкарваше прехраната си със съставяне на програми за отслабване.

 

Въпросният скандал се разигра в голям фитнес в Пловдив, където живее. Смятала за нужно след тренировка да си направи клизма под душа и облекчавала червата си директно на пода, вместо в тоалетната, след което си тръгвала тихомълком.

 

Близо месец след първото оплакване, певачката била сгащена директно на местопрестъплението. Предвид факта, че служителите на фитнеса намирали ежедневно фекалии, това означавало, че те са дело на някоя редовна клиентка. Започнали да следят през камерите кой влиза и излиза в съблекалнята, засекли и по кое време се цапат плочките и така станало ясно, че „творецът“ на това мазало е именно Татяна.

 

Тъй като по закон в банята не се слагат камери, били нужни сериозни доказателства, за да я обвинят. Заради това във фитнеса прибегнали до хитрост. Проследили Татяна и малко след влизането й в банята, управителката нахлула при нея и видяла с очите си сътвореното. Вместо да си признае обаче, певачката започнала да бута екскрементите в канала, твърдейки, че не са нейни.

 

В крайна сметка фитнесът прекратил членството й, а клюката за случилото се в банята се разнесла из фитнесите в цялата страна. След като мълвата се разнесе, Татяна бе принудена да слезе от сцената, тъй като навсякъде, където се появеше се шушукаше и й се присмиваха.

 

В един момент обаче спортът се превърна в неин основен източник на доходи. Пет години по-късно обаче малцина са тези, които си спомнят скандала. Очевидно певицата е решила да се възползва от този факт, вярвайки, че никой няма да си спомни за този й резил.

 

По всяка вероятност участието й в „Сървайвър“ е с надеждата, че отново ще стане известна покрай bTV. Никой от малцината, гледащи я в реалитито не са коментирали до момента резила й от 2018 г. Явно вече са забравили. Истината обаче е, че за нея рядко се споделят позитивни отзиви. Според зрителите тя не се справя с игрите и мястото й определено не е в риалитито.

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.