Защо Тома Здравков избяга от партито на „Капките“?

https://goreshto.net/goreshto/zashto-toma-zdravkov-izbyaga-ot-partito-na-kapkite/110697 Goreshto.net
Защо Тома Здравков избяга от партито на „Капките“?

Шоуто за имитации „Като две капки вода“ приключи

Поредният сезон бе отбелязан с грандиозно парти в клуба на жената на продуцента Маги Халваджиян-Кремена.

Песни, танци, пиене, мезета, всичко това бе както винаги се случва след приключване на поредния сезон на шоуто. Но на всички направи впечатление липсата на един от култовите участници, рокаджията Тама Здравков. Той се превърна в любимец на публиката заради нечовешките си трансформации. Най-вече с превъплъщенията си в „обувките“ на жена, където бе ненадминат, по мнението на феновете на формата.

Но за всички остана недоумението и изненадата защо Тома Здравков остана дори не втори,  а чак трети. Шампионът стана актьора Влади Михайлов, донякъде разбираемо. Сребърната медалистка изненадващо стана Керана. И чак на третото място класираха Томата. Но зрителите до един изригнаха срещу екипа на „Капките“, че това е една нечовешка гавра и огромна несправедливост.

Заради което той разбираемо не отиде на партито на „Капките“. Обидата, огорчението нараниха жестоко бившия любим на актрисата Албена Михова.Въпреки че от старта на предаването до самия му край той винаги „обираше“ първите места в класацията.

„Не, може много неща да съм, но в никакъв случай не обичам да се мазня и да бъда лицемерен“, отсече рокаджията, заради което не отиде на афтърпартито.

 

2 Коментара

Златена

преди 2 седмици

Явно Тома Здравков въобще не умее да губи представеното му в финала на капките беше слабо точно по тази причина Керана му взе второто място всяка грешка на финала няма да бъде простена от зрителите Няма как човек да си криви душата през целия сезон на капките Влади Михайлов направи страхотни иминтации и заслужено стана победител в капките сезон неделя колкото и това да не се харесва на необективните фенове на Тома Здравков и в този случай добре ще тази година имаше в капките ограничения на есемесите така печели този който заслужава

Коментирай

Златена

преди 2 седмици

Явно Тома Здравков въобще не умее да губи представеното му в финала на капките беше слабо и точно по тази причина Керана му взе второто място всяка грешка на финала няма да бъде простена от зрителите.Няма как човек да си криви душата през целия сезон на капките Влади Михайлов направи брутални иминтации и заслужено стана победител в капките сезон неделя колкото и това да не се харесва на необективните фенове на Тома Здравков.И добре ще тази година имаше в капките ограничения на есемесите така печели този който заслужава

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.