Защо Виктория Петрова ще напусне Би Ти Ви?(Причините)

https://goreshto.net/goreshto/zashto-viktoriya-petrova-shte-napusne-bi-ti-viprichinite/120280 Goreshto.net
Защо Виктория Петрова ще напусне Би Ти Ви?(Причините)

Виктория Петрова може скоро да се раздели с Би Ти Ви

На новинарката от Варна не само няма да й липсва стресовия график, ами добре се е подплатила с дипломи. Журналистката е една от най-ерудираните и красиви имена на екран. Освен журналистика в Софийската Алма Матер, тя има китап по адвокатство, магистър е по фисософия и история. А сега взе и четвъртото си висше образование-магистър по микробиология. Колегите й я подмятат, че може да стане колежка на проф. Кантарджиев. Журналистката сериозно се замисляла дали да не се отдаде на професията, която се рови във вирусите, това което ни причиняват и лековете, за да се избавим от заразите им.

Наред с това тя не спира да преподава и на студенти по журналистика. 45-годишната водеща определено е решила да поеме нов курс в живота си, а с тези дипломи с лекота би го изпълнила.

На телевизията тя е дала десетилетия от живота си и ако реши да смени попрището, по-идеален момент от сега няма.

И в личния си живот Вики вече е свободна като птичка. След като десетилетие делеше един покрив с бившия спортен министър Красен Кралев, вече пътищата им се разделиха. Той вече живее на семейни начала с 20-години по-младата плеймейтка Петя Велкова. Тя бе една от гаджетата на покойния баровец Ицо Стоте манекенки.

Въпреки неуспешните си любовни връзки, Виктория Петрова не е отчаяна, а ведро и с надежда гледа в бъдещето, радват се нейни колеги.

Източник: Ретро

5 Коментара

[email protected]

преди 1 месец

consectetur atque perferendis consequatur exercitationem maiores eligendi hic dolores veritatis repudiandae et culpa vitae iure eveniet libero ipsum adipisci. error quo dolore ullam sed nobis necessit

Коментирай

[email protected]

преди 1 месец

autem aut tenetur officia omnis iure quae sit autem voluptatem dolore. dolor delectus voluptatem accusantium voluptatem voluptas et aut voluptatem facere eligendi alias minima quasi voluptas provident

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.