Защо водещата Вили Асенова не обели дума за таткото на сина си в “Черешката”! (виж драмата + СНИМКИ)

https://goreshto.net/goreshto/zashto-vodeshtata-vili-asenova-ne-obeli-duma-za-tatkoto-na-sina-si-v-chereshkata-vizh-dramata-snimki/47011 Goreshto.net
Защо водещата Вили Асенова не обели дума за таткото на сина си в “Черешката”! (виж драмата + СНИМКИ)

Спортната водеща Вили Асенова не обели и дума за таткото на сина си Никола!
Тази седмица “Черешката на тортата” се радва на по-интелигентни и приятни за гледане участници. Вили Асенова – спортната водеща по Нова телевизия, е една от тях. Снощи беше именно нейната вечер, в която тя нагости подобаващо останалите четирима.

На зрителите обаче направи впечатление, че Виолета Асенова нито веднъж, нито за миг, не спомена бащата на 10-годишния си син Никола. Тя говори за детето, за родителите си, за приятели, но за мъжа си нищо.

За онези, които не знаят, бащата на малкия Никола е колегата на Вили Асенова – Иво Андреев. Навремето той беше едно от най-популярните телевизионни лица като работи в няколко национални ефира. Помним го най-вече с прогнозата за времето, на която беше лице.

Вили Асенова и Иво Андреев се събират, а от любовта им се ражда Никола. Странно защо, до брак така и не се стига, а двамата живеят заедно на семейни начала. Идилията обаче свършва скоро след раждането на момченцето.

Вили Асенова бързо вижда истинското лице на елегантния чаровник Иво Андреев. Който обожава да пътува, да се весели, но очевидно не и да се грижи за потомство и семейство.

Започват се периодични и все по-чести негови липси от дома им. Иво е по-често с приятели в шумни и разгулни компании, отколкото с близките си. Започва все повече да се увлича и по алкохола, което тормози Асенова.

Стига се не само до раздяла, но и до грандиозен скандал. И жестока битка в съда за родителските права над сина им. Иво Андреев стига дотам, че в един момент отказва да плаща издръжка на детето, когато магистратите го оставят при майка му.

Тогава Вили завежда ново дело, този път за издръжка на наследника си. Затова и от години тя не иска да чува името му, камо ли да говори за него. Припомняме, че преди нея, Андреев има един законен брак, който обаче също приключва с бурен развод.

Вили Асенова

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.