Защо всички зарязват Виктория Петрова?

Към днешна дата съжалява, че е опропастила младините си с неподходящи връзки

https://goreshto.net/goreshto/zashto-vsichki-zaryazvat-viktoriya-petrova/54909 Goreshto.net
Защо всички зарязват Виктория Петрова?

Към днешна дата съжалява, че е опропастила младините си с неподходящи връзки

Новинарката Виктория Петрова, която ще чукне 45 години само след няколко месеца, отново е сама.

 

До момента така и не успява да случи на подходящ мъж. Пред по-близките й колеги споделила, че е пропиляла младините си с неподходящи мъже. Припомняме, че има зад гърба си един провален брак с оператора Добромир Иванов. Дълго време пък имаше връзка с бившия спортен министър Красен Кралев, но и тя завърши безславно.

Навремето ходеше и с Петър Бакърджиев, но той направи две деца на миската Гергана Гунчева и в крайна сметка я заряза.

 

Най-травмираща за Виктория била раздялата й с Кралев, с когото имаха близо 6-годишна връзка. При все, че мълвата за раздялата им отдавна витае в публичното пространство, никой от двамата не отронва и дума по темата. В последно време обаче Кралев все по-често бива засичан в компанията на засукани млади дами, което само потвърждава слуховете.

 

Факт е обаче, че напоследък журналистката не се чувства никак добре. Въпреки всичките си връзки, тя така и не успя да се сдобие с наследник. Относно децата пък се е разминала много сериозно по темата с Кралев, който има голяма дъщеря и няма намерения тепърва да дундурка бебета.

 

Близки до новинарката издават, че отношенията й с Кралев вече са изчерпани и няма връщане назад.

Преди да седне в министерското кресло, Кралев е собственик на рекламна агенция и на няколко информационни сайта.

След случайна среща с Виктория Петрова в bTV, той се сдобива с номера й и я кани на кафе. При все, че тя колебливо отказва, той не се предава лесно и продължава да настоява. В началото връзката им вървяла като по мед и масло, но напоследък двамата много се отчуждили.

 

За пръв път двамата се появили заедно на театрално представление в родната им Варна. Тогава Виктория го запознава със семейството си и всички са очаровани от него. Малко след това оповестяват публично връзката си.

Няколко години по-късно обаче, той започва да се заглежда по млади гаджета, с което дълбоко наранява самочувствието й.

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.