Защо звездният кулинар Станислав отложи медения си месец?(Снимки)

https://goreshto.net/goreshto/zashto-zvezdniyat-kulinar-stanislav-otlozhi-medeniya-si-mesecsnimki/117401 Goreshto.net
Защо звездният кулинар Станислав отложи медения си месец?(Снимки)

В началото на този месец победителят от последния сезон на Хилс Китчън мина под венчило с дългогодишната си приятелка Божидара

Звездният готвач Станислав Иванов и гримьорката станаха семейство.

Само че звездният готвач сподели, че с Божидара отлагат медения си месец за зимата. Тогава те ще отлетят на някой топъл остров, но не съобщават предварително къде ще е това.

„Ще имаме меден месец, но зимата. Защото сега приоритетите ни са други, а  и имаме много професионални ангажименти“, сподели мускулестият Станислав.

Те не бързали и с разширяване на семейството. На дневен ред било първо да обзаведат жилището си, което скоро закупили в Перник.Те обиколили много жилища в миньорския град, преди да изберат дома си. „След като го видяхме, усетихме, че това е нашето жилище.Познахме си го и двамата“, връща назад лентата секси готвача.

Младоженците са доволни, че сватбата минала така, както двамата я искали.Тортата майсторил самия Станислав, но я правил три дни. За да не се изложи пред звездните си гости-шеф Виктор Ангелов, Божана Кацарска, Реджи и Емануел.

 А за менюто се доверил на колегите си от ресторанта, къдото било тържеството.За булката голямото вълнение било избора на рокля  и грима.

Станислав си е взел дипломата от Благоевградският университет, специалност „Маркетинг и реклама“. Меракът му е да продължи следването си във Франция. Засега мачото върти сладкарницата си в Перник и се радва на добър оборот. В началото на следващият месец ще открие и сладкарски цех в Перник.

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.