Зейнеб се отказа!Младата майка не иска да се бори повече

https://goreshto.net/goreshto/zeyneb-se-otkazamladata-mayka-ne-iska-da-se-bori-poveche/55039 Goreshto.net
Зейнеб се отказа!Младата майка не иска да се бори повече

Зейнеб Маджурова се отказа напълно

Младата майка е изцяло заета и отдадена на трите си деца. Със съпруга си Стоян Балевски имат дъщеричка на три и още две сладурани близначки.

Бившият кадър на Гала в „На кафе“ разкрива, че времето й е изцяло заето с отглеждането на трите й щерки.

Репортерката твърде, че времето й е разпределено до минути и няма никакво време за себе си. Дори не може да тренира, нито да изпълни обещанието си да отиде на среща с приятелки, защото не знае в следващия миг как ще се развият нещата.

„Благодаря на всички, които са ми още близки, въпреки отменените изживявания с тях. Истината е, че не искам да изпускам нито секунда с трите си деца, колкото и да ми е трудно“, написа блондинката в социалните мрежи.

Зейнеб се е отказала да се грижи и за фигурата си. Не спортува и все още не е влязла във форма. Чаровницата признава, че има още коремче, излишни килограми, но се надява в един прекрасен миг все пак да съумее да се покаже по бански, когато настъпи сезона.

Сподели също, че все още кърми близначетата. Но вече й липсва телевизията и се надява скоро да съумее да съчетава грижите около децата и екрана.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.