Жалко! Валерия Георгиева проси пари, годеника Евгени нехае

https://goreshto.net/goreshto/zhalko-valeriya-georgieva-prosi-pari-godenika-evgeni-nehae/122134 Goreshto.net
Жалко! Валерия Георгиева проси пари, годеника Евгени нехае

Валерия Георгиева пак проси пари за кучетата си

Както знаем, манекенката има приют в родния Плевен, където отглежда бездомни четириноги. Именно любовта й към тях предизвика разнопосочни мнения в мрежата.

След като „ергенът“ Евгени Генчев я избра за своя годеница сред 25-те кандидатки във втория сезон на любовното шоу, нещата между тях са доста апокрифни.

Като в онази игра „тука има-тука няма“ любовта между тях е горе-долу такива. Двамата уж щяха да вдигат сватба и бяха много щастливи, но не живеят заедно.

Вал била приходяща в къщата на рошавия пианист, а мама Светла се стараела да й угажда, като й готвела веганско меню. Но в един момент й писнало и взела да „дава назад“, коментират съседи на богаташкото семейство.

Опърничавата майка на пианиста обаче дума не давала да се издума в огромния им и подреден двор да се мотаела някое от бездомните любимци на Валерия.

Евгени уж бил съпричастен с пристрастеността на избраницата си към бездомните животинки, но все пак избирал да се съгласи с майка си,  а не с годеницата си. Той живеел в тузарския, като на холивудски звезди дом на родителите си и се съобразявал с тяхното мнение.

А и според слуховете бил доста стиснат, затова нямал никакво намерение да даде и лев за кучетата на Вал, камо ли да й помогне със солидни средства за приюта й.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.