Жаси Маджид изплю камъчето: Ето защо не излиза от фитнеса!

https://goreshto.net/goreshto/zhasi-madzhid-izplyu-kamacheto-eto-zashto-ne-izliza-ot-fitnesa/125073 Goreshto.net
Жаси Маджид изплю камъчето: Ето защо не излиза от фитнеса!

Жаси Маджид, позната като Жаси от „Сделка или не“, изглежда ослепително

Въпреки че роди четвърто дете на съпруга си, Жасмина Тошкова, както е моминското й име, продължава да бъде изкусителна.

Съпругата на милионера от сирийски произход Ариф Маджид захвърли телевизионната си кариера заради набъбналото си семейство.

Въпреки това тя успява да балансира между задълженията си на съпруга и майка, също и да инфлуенсърства, както е модерно сега сред богатите.

Силиконката обича и да парадира с богатството на мъжа си, както и с разкошния живот, който води. Наскоро се изфука, че мъжът й плаща по 120 бона за обучението на децата им, които учат в частни училища.

За да бъде в топ форма обаче, блондинката не излизала от фитнеса. Тя не спирала да се притеснява, че ако загуби форма мъжът й може да погледне встрани и да се захласне по друга хубавица, споделила с приятелки

Въпреки че му роди четири наследника, Жаси треперела като лист милионера да не я зареже. Както се случи с брат му и негов съдружник Лазгин Маджид.

В момента той чака бебе от синоптичката златотърсачка Лора Георгиева. Но тя го спипала на калъп с друга мацка в леглото и бясна си стегнала багажа.Жаси се притеснявала в един момент да не последва нейната съдба , въпреки че не понасяла Лора.

Източник: Crimesbg.com

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.