Жега! Веселин Маринов взривява публиката с горещо лятно турне

Неотлъчно до изпълнителя ще бъде и най-верният му фен - 18-годишният Румен.

https://goreshto.net/goreshto/zhega-veselin-marinov-vzrivyava-publikata-s-goreshto-lyatno-turne/113195 Goreshto.net
Жега! Веселин Маринов взривява публиката с горещо лятно турне

Неотлъчно до изпълнителя ще бъде и най-верният му фен - 18-годишният Румен.

Любимият изпълнител на поколения българи ще нажежи до червено страстите с лятното си турне, научи ексклузивно медията ни. Всяка изява на Веселин Маринов се превръща в празник за сетивата и тържество за душата на зрителя, а през горещите месеци меломаните ще имат цели 13 повода за веселие. В числото няма нищо фатално, защото то отразява броя на участията му през ваканционния сезон.

Неотлъчно до изпълнителя ще бъде и най-верният му фен - 18-годишният Румен. Ученикът, който тази година става пълнолетен, е не просто почитател, но и неотлъчен последовател на Веско и пътува за всичките му концерти из страната.

Че талантливият изпълнител ще пее само на живо и ще се раздаде на макс няма повод за съмнение. Както всяка година и сега той е приготвил на почитателите си нови и свежи изпълнения към  и без друго богатата си колекция от песни за любов, вино, огнени страсти и почит към родната България. Зрителите ще се насладят и на най-новия му хит “Целувай и не говори”.

Кипящ от енергия и верен на неподражаемия си стил, на 23 юли Веселин Маринов ще даде старт с концерт  в Летния театър на Плевен, а на следващия ден ще зарадва русенската публика. На 25 юли изпълнителят прави скок в Южна България и ще пее под звездите в Стара Загора, а веднага след това трябва да се готвят почитателите му от Бяла, Каварна и Албена. Майсторът на шлагерите ще постави бляскав финал на месец юли с грандиозен концерт във Варна, а първият ден на август ще стопли душите на феновете си в несебърския Античен театър, следван от любимия Бургас. Лятото не би било същото ако Веселин Маринов пропусне най-обичаните български курорти Созопол, Царево, Приморско и Поморие, където ще гастролира от 4 до 8 август.

В знак на почит към любимата си публика, Маринов и тази година е решил над половината от концертите му да са с вход свободен, за да може всеки да се докосне до затрогващите текстове и вълнуващи ритми, излезли изпод перото на най-големите български поети и композитори.

 

И това не е всичко. Лятното турне на Веселин Маринов ще е гореща прелюдия към премиерата на новия му албум, която е насрочена за 28,29 и 30 ноември, издадоха от екипа на най-обичания роден изпълнител и творец.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.