Жената на Джуди Халваджиян побесня! (още подробности)

https://goreshto.net/goreshto/zhenata-na-dzhudi-halvadzhiyan-pobesnya-oshte-podrobnosti/47017 Goreshto.net
Жената на Джуди Халваджиян побесня! (още подробности)

Жената на Джуди Халваджиян побесня в мрежата и с право!
Съпругата на продуцента Джуди Халваджиян изля гнева си в мрежата. Фурията Елена Халваджиян не пести мнението си по различни въпроси и често можем да я видим да изразява гражданската си и общочовешка позиция.

Този път гневът й е свързан със случващото се в страната на неограничените възможности и кошмарът, който се разиграва там вече дни наред заради убийството на чернокож мъж от полицай.

“Мъчно ми е (не че има значение на мен за какво ми е мъчно), че виждам повече постове за “лумпените” по протестите в Америка, че виждам повече постове за тези, които се възползват от ситуацията, за да грабят, палят и чупят!

Мъчно ми е, че са много по-малко статусите за това, че в 21 век, бял полицай, методично, садистично, съзнателно и психопатично, убива чернокож човек на улицата, посред бял ден, в продължение на 10 минути, пазен от китаец!

Не разбирам! Не искам да разбирам расизмът! В нито една “оправдателна” посока.

А аз се занимавам да възпитавам детето си с “Последният самурай”… 3 часа и 15 минути философия. Опитвам да й покажа какво означава воля, чест, достойнство, смелост, уважение, прошка.

Какво е да дадеш дума, да си добър, да проявяваш разбиране и да не съдиш… Тъй като ми е по-трудно да й го покажа в живия живот, избирам да го правя с филми. Скоро беше “Wonder”, снощи беше самураят…

Дали има връзка ли…”, пита ядосаната Елена Халваджиян.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.