Женен ли е Виктор Стоянов?Ергенът призна истината в „Черешката“

https://goreshto.net/goreshto/zhenen-li-e-viktor-stoyanovergenat-prizna-istinata-v-chereshkata/126166 Goreshto.net
Женен ли е Виктор Стоянов?Ергенът призна истината в „Черешката“

В публичното пространство се завъртя клюката, че Виктор Стоянов е женен

Пикантният слух тръгна заради това, че в „Черешката на тортата“, където участва, той се появи с пръстен, подобен на халка на пръста му.

Дори се заговори, че ерген № 1 у нас минал тайно под венчило. Само не стана ясно коя е жената, която избрал за своя законна половинка.

Първият ерген в любовното риалити „Ергенът“ проговори в кулинарното шоу дали е семеен  и коя е неговата съпруга.

Е, стана ясно, че бившият гребец още е ерген. Това в прав текст той призна в „Черешката на тортата“ пред своите гости.

И изненадващо призна, че причината за това е самия той. Все още обичал много силно жената, но тя го изоставила. Той не потвърди, че става дума за Мария Тарашманова, но вероятно тя е тази, която „покорила“ сърцето му.

Двамата с пътешественичката и инфлуенсър имаха връзка дори преди участието му в „Ергенът“ и продължи след края на шоуто.

Виктор Стоянов призна, че той й въртял много номера, тя му прощавала, но в един момент не изтраяла и сложила край на връзката им.

„Обичам я, много я обичам. Но аз съм си виновен, няма връщане назад, защото много сгафих“, призна Виктор и  остави всички в недоумение за магариите, които е вършил.

Източник: Crimesbg.com

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.