Жени Марчева успя да се задържи в bTV

Щастието й се усмихна малко преди да бъде запратена в девета глуха

https://goreshto.net/goreshto/zheni-marcheva-uspya-da-se-zadarzhi-v-btv/116641 Goreshto.net
Жени Марчева успя да се задържи в bTV

Щастието й се усмихна малко преди да бъде запратена в девета глуха

Жени Марчева все пак успя да се задържи на работа в bTV, макар да изгуби позицията си на водещ в „Тази събота“, където наследи стола на Мария Цънцарова в рубриката „Защо, господин министър?“.

 

В същото време блондинката бе преместена като екранна партньорка на Златомир Йочев в сутрешния блок, тъй като заради тежкото ежедневно натоварване, не можела да продължи работата си в публицистичното неделно предаване, което тръгна като нейно авторско политическо шоу. Поради тази причина се наложило да го напусне, но тъй като неделното шоу се радва на доста добър рейтинг, Хекимян решил да й намери заместник и така се спрял на Жени Марчева.

 

Първоначално за нея било планирано да работи единствено в bTV радио занапред, но в крайна сметка успяла да се пребори за телевизионния ефир.

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.