Жени Марчева вдига втора сватба!Пази зорко името на мъжа си

https://goreshto.net/goreshto/zheni-marcheva-vdiga-vtora-svatbapazi-zorko-imeto-na-mazha-si/139914 Goreshto.net
Жени Марчева вдига втора сватба!Пази зорко името на мъжа си

Жени Марчева откри любовта, за втори път, на 50

Журналистката няма да замества колежката си Бесте Сабри в Би Ти Ви, Тя отпрашва за меден месец с втория си съпруг.

Новинарката вече е подписала брак в гражданското пред най-близките си хора. Тържеството ще бъде по-късно, в столицата, но Жени упорити мълчи за времето и мястото на купонът.

Близки до Жени разкриват, че тя е много щастлива с мъжа до себе си. Тя се разведе с първия си мъж, бизнесмена Мартин, след близо 20-годишен брак, от когото има две деца.

Причината за раздялата с първото й венчило е заради рутината и изневярата, но ето че щастието й се усмихна отново.

Опарена от първия път, Жени Марчева упорито крие името на втория си съпруг. За него се знае само, че е по-възрастен от нея и се занимава със социология.

Той също има един брак зад гърба си и деца.Не е ясно къде са се срещнали двамата, дали при участие в нейното предаване или в нета, но вече са се намерили и са много щастливи, разкриват близки до журналистката.

Още преди месеци Жени Марчева се показа с огромен годежен пръстен, а сега вече има и халка. Но новинарката не бърза да „бие тъпана“, за да бъде щастието й дълготрайно.

Източник: Хотнюз, Crimesbg.com

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.