Жените му „изядоха главата“: Ето какво си докара Благо Джизъса

https://goreshto.net/goreshto/zhenite-mu-izyadoha-glavata-eto-kakvo-si-dokara-blago-dzhizasa/120942 Goreshto.net
Жените му „изядоха главата“: Ето какво си докара Благо Джизъса

Плейбой номер едно Благо Джизъса дълго ще „ближе рани“

Бившият футболист не може да устои на нежна женска плът и това му „изяде главата“. Ритнитопковецът е гол като пушка, въпреки че през ръцете му са минали милиони.

С днешна дата Благой Георгиев не може да се похвали нито с пари, нито с имоти.

Ценителят на женската красота няма на свое име нито една фирма. Гелосаният мачо е имал няколко компании, но на тях е наложен запор и те не действат.

СПА центърът, с който се фукаше Благой се оказа, че принадлежи на друг. Екс мъжът на Русата Златка се хвалеше, че инвестирал в него половин милион лева, но това се оказа поредния кьорфишек.

Преди няколко години бившият полузащитник стартира детска спортна академия, но и това бизнес начинание се провали с гръм и трясък. В него той вложи доста пари, но то не успя, а затъна в борчове.Другите му инвестиции също се провалиха, заради страстта му да сменя мадамите една след друга в кревата си.

След развода с първата си съпруга Есмер Омерова, Благой Георгиев остана без пари. Позакърпи бюджета си, докато живя със Златка Райкова. Плеймейтката прибра всичко, което успяха да спечелят от реклами. Апартаментът, който купиха,също стана нейна и на сина им собственост, след като тя го писала на нейно име.Богатата Полина Спасова, втората му законна жена, заряза татуирания неверник.Сега той живее на квартира в Пловдив и люби щерката на Ванко 1-Ивана. Единствените доходи на многодетния татко са от победата му в „Сървайвър“.

Източник: Лупа.бг

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.