Жените на Алексей Петров не го изпратиха до последния му дом

https://goreshto.net/goreshto/zhenite-na-aleksey-petrov-ne-go-izpratiha-do-posledniya-mu-dom/115750 Goreshto.net
Жените на Алексей Петров не го изпратиха до последния му дом

Жените на Алексей Петров не присъстваха на погребението му

На гробището не бе забелязана официалната му съпруга Мариана Петрова. Там отсъстваше  и любовницата му Ива Павлова, от която Трактора има 25-годишна дъщеря Диляна.

Разбираемо до ковчега не бе забелязана и последната любовница на бившия командос, 48-годишната Мирослава, която го е дарила със син Илия. Тя бе простреляна при разходката с него във Витоша, където Алексей Петров се прости с живота си.

Младата жена също не успя да го погребе, заради тежките рани и лечението, което й се прави в софийската болница „Пирогов“.Отсъствието на жените на политика и ъндърграунд персоната озадачи близо 400-те хора, дошли за последно сбогом с Алексей Петров.

Оказа се обаче, че жените на екс баретата все пак са се сбогували с него. Те са пристигнали, в различни часове рано сутринта, в дома му в квартал „Кръстова вада“, където той е живял до последно.

До ковчега бяха 80-годишната му майка Диляна, както брата и сестрата на Петров. Майката на бившата барета успяла със сетни сили да го изпрати до последния му дом. Възрастната жена ридаела неутешимо и била на системи, преди да пристигне на погребението.

След траурната церемония най-близките хора на покойника се събраха на обяд в неговия ресторант „Делвите“.

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.