Жените нямат никакъв шанс пред шеф Таралежков. Разкри каква е причината!

Някои останаха неприятно изненадани

https://goreshto.net/goreshto/zhenite-nyamat-nikakav-shans-pred-shef-taralezhkov-razkri-kakva-e-prichinata/122913 Goreshto.net
Жените нямат никакъв шанс пред шеф Таралежков. Разкри каква е причината!

Някои останаха неприятно изненадани

Новата звезда от „Мастършеф“ – шеф Александър Таралежков не само не крие гей наклонностите си, а дори отбелязва, че подготвя сватба с тъмнокож мъж.

Връзката на синеокия готвач с преуспяващия брокер била от доста време, двамата дори живеели на семейни начала в Англия.

 

Таралежков направи много добро впечатление на зрителите още с първите си появи, при това не само с отличните си умения в кухнята, а и с позитивното му отношение към останалите участници и чувството му за хумор. Голяма част от дамите останаха впечатлени от сините му очи и интересния стил на обличане. Шансът им пред младия кулинар обаче е нулев, тъй като той не се интересува от жени.

Отначало Таралежков и чернокожия брокер делели общо жилище в Лондон, но малко преди пандемията се преместили в графство Кент, на морския бряг. Те са образцова модерна двойка, с успешни кариери, идеален външен вид и отношение към добрата храна. Да не пропускаме и факта, че поддържат перфектната си форма с фитнес.

 

Приятелят на Таралежков отдавна го притискал за сватба (на острова хомосексуалните бракове са позволени). Двойката се канят в съвсем скоро време да узаконят връзката си.

Кулинарят живее в Англия вече повече от 15 години. Постепенно се увлича по готвенето и точно в разгара на пандемията създава собствен ресторант. Заедно с това се изявява и в популярна кулинарна рубрика на изданието „Гардиън“.

 

Благодарение на риалитито, Таралежков стана звезда и у нас. Зрителите дори го определят като най-симпатичният в новото жури на „Мастършеф“. И макар кулинарят да не крие сексуалните си вкусове, продуцентите на риалитито изрично го помолили да не ги коментира публично.

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.